ID AcademyPractitioner udd. <<Mindfulness udd.Mentor udd.Coach udd.Psykoterapeut udd.

Grunduddannelsen i personlig udvikling og kommunikation - løsningen på dine udfordringer?

ID Academy's grunduddannelse i personlig udvikling og kommunikation er tilrettelagt sådan, at den gennem et forløb på 5 moduler a 4 dage tager hånd om hvert af de fem ovennævnte temaer.

Modul 1 vil eksempelvis give dig en værktøjskasse med konkrete redskaber til at arbejde med din selvfølelse, uanset om det handler om selvtillid, selvværd selvrespekt eller selvaccept.

Modul 2 vil give dig en ny forståelse af de mere ubevidste og helt afgørende ting der foregår, når mennesker kommunikerer med hinanden, og en række konkrete metoder til at styrke dine kommunikationsfærdigheder, - og det uanset hvor god du er til at kommunikere i forvejen.

Modul 3 vil give dig en dyb indsigt i, hvad dine følelser i virkeligheden handler om, og en række enkle men overrraskende kraftfulde psykologiske redskaber til endelig at få gjort op med eventuelle uønskede følelsesreaktioner.

Modul 4 vil give dig nogle uvurderlige værktøjer til både at forebygge og håndtere stress og udbrændthed.

Og modul 5 vil give dig et nyt syn på dig selv og dit liv og en række metoder til at afbryde den indre ubevidste sabotage, så du bliver bedre til at leve det liv, som du inderst inde godt ved, er vigtigt og meningsfuldt for dig.

Få en mere dybtgående beskrivelse af de 5 moduler på ID Academy's 1-årige grunduddannelse i personlig udvikling og kommunikation ved at klikke her.Åben video på YouTube
Grunduddannelse i Personlig udvikling og Kommunikation

Find os Find os

Denne side indeholder et enkelt indlæg af webmaster publiseret den 21.12.2011 12:22.

5. Vores oplevelse af formål og mening med livet var det forrige indlæg på denne hjemmeside.

Hvad koster uddannelsen? er det næste indlæg på denne hjemmeside.

ID Academy Copenhagen

ID Academy Drueholm

ID Academy Silkeborg

Kontakt

  • Tilmeld dig nyhedsbrev

    * obligatorisk
  • Subscribe to feed Tilmeld dig nyhedsfeed