ID AcademyPractitioner udd. <<Mindfulness udd.Mentor udd.Coach udd.Psykoterapeut udd.

Hvad er en pracitioner?

Det engelske ord practitioner betyder i al sin enkelhed praktiker.

Så en ID-practitioner er et menneske, der i praksis kan anvende de teorier og metoder, indenfor selvudvikling, kommunikation, stresshåndtering og andre former for livskunst, som man lærer på ID Academy's 1-årige grunduddannelse i personlig udvikling og kommunikation.

Så den certificering, du kan opnå gennem en tilfredsstillende og helhjertet deltagelse i dette uddannelsesforløb, dokumenterer, at du har erhvervet konkrete kompetencer i forhold til at kunne forbedre din selvfølelse, kommunikere og løse konflikter i forhold til andre, respondere følelsesmæssigt konstruktivt, håndtere stress og finde mening og formål med dit liv i både privat og arbejdsmæssig sammenhæng.

En ID practitioner-certificering er ikke en uddannelse i at arbejde med andre menneskers udvikling, selvom du gennem forløbet mange gange vil få oplevelsen af at guide andre i gensidige øvelser og processer.
Det er udelukkende dokumentation på, at du mestrer grundlæggende ID teorier og metoder i praksis i dit eget private og professionelle liv.

Hvis du eventuelt får smag på at kunne hjælpe andre gennem psykoterapi, coaching eller mentoring, kan ID Practitioner-uddannelsen være en rigtig god grunduddannelse forud for et af vores andre uddannelsesforløb.

Men du kan også bare tage uddannelsen for din egen personlige udviklings skyld. Og husk, at uddannelse betyder, at danne ud af noget, som allerede eksisterer inde i dig. Uddannelsen er med andre ord en unik mulighed for at folde det bedste af dig ud og få det omsat i dit liv.Åben video på YouTube
Grunduddannelse i Personlig udvikling og Kommunikation

Find os Find os

Denne side indeholder et enkelt indlæg af webmaster publiseret den 24.01.2012 15:36.

Hvad er ID? var det forrige indlæg på denne hjemmeside.

ID Academy Copenhagen

ID Academy Drueholm

ID Academy Silkeborg

Kontakt

  • Tilmeld dig nyhedsbrev

    * obligatorisk
  • Subscribe to feed Tilmeld dig nyhedsfeed